duminică, iunie 28

Săptămâna viitoare e plănuită ecografia lui Gri şi eventuala opţiune a doctorului de a-l opera. Între timp voinicul nu pierde vremea, după obicei, şi îşi împarte programul zilnic între a o necaji pe Dante, în stilul caracteristic şi a-şi face siesta. Cum nu este presat de ceea ce îl aşteaptă găseşte ocazii de a face vizite în schimbul unor mici surprize făcute gazdelor (plăcute sau mai puţin). Nu suferă de timiditate şi cu siguranţă se simte în elementul lui oriunde îl poartă stăpânii.

A găsit că este inspirat să se gândească mai serios şi la surorile şi frăţiorii de specie, în special la cei aflaţi undeva acolo abandonaţi, fără iubire, grijă sau adăpost.

Gri plănuieşte deja ca după operaţie, dacă tot o să mai câştige o bună parte de timp, să îşi dedice energie (care nu e defel puţină) pentru a gasi stăpâni iubitori şi oameni cu suflet pentru cunoştinţele lui ce încă n-au avut norocul să fie luaţi din stradă.

Până atunci, şi până după operaţie vor fi gata poze cu sufleţele blănoase fără stăpâni, care poate îşi vor găsi astfel un cămin primitor şi mai ales fără de primejdii.

Gri şi Dante transmit în continuare salutări şi mulţumiri tuturor celor ce le sunt alături, şi nerăbdători să afle mai repede veştile bune.

Între timp, facem descoperiri interesante despre amicii blănoşi, iar de curând despre obiceiul lor curios şi hazliu de a toarce; un articol cu o dedicaţie drăguţă pentru prietenii fără cuvinte: http://www.animale.ro/articole/de-ce-torc-pisicile

Şi ca o completare, o replică dată animalelor pe două picioare: http://www.animale.ro/articole/bataia-e-rupta-din-rai